Spuitcabine

Naast het door ons laten spuiten van uw voertuig kunt u ook zelf aan de slag in onze verhuurbare spuitcabine welke aan alle officieel vereiste specificaties voldoet. Hierbij kunnen wij ook de lak verzorgen. Het afplakpapier, tape etc. is allemaal aanwezig.

Laten spuiten te duur?

U vind het te duur om uw auto te laten spuiten? Bij ons kunt u per uur of per dag een professionele stofvrije spuitcabine huren. In onze professionele spuitcabine is het mogelijk om zelf uw auto, motor, boot, keuken, etc. te spuiten. Na het spuiten is het mogelijk om bij 65 graden uw auto te laten drogen.

Huren

De spuitcabine is per heel uur te huur. voor 65,- per uur (zomerperiode)
75,- per uur (winterperiode)

Afmetingen spuitcabine

De spuitcabine is 5 meter breed, 7 meter lang, en met een hoogte van 2.97 m kunt u zelfs een verhoogde Mercedes Sprinter met gemak spuiten. Wij kunnen ook de lak voor u leveren. Reserveer de cabine een aantal dagen van te voren . Zelfs huren op zaterdag/zondag of ‘s avonds is na overleg mogelijk. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.

 

Autolak in alle kleuren en diverse andere materialen

Verkoop van alle auto- en motormengkleuren. Ook op kleur gemaakt. Voor alle merken voertuigen zijn de volgende lakken verkrijgbaar: 2 componenten lak, basis lak en pearl colors. Tevens verkoop van: blanken lakken met diverse harders, plamuur en diversen schuurmaterialen, onder coatings, diverse kitten, afplakmaterialen en diverse thinners.