Grote beurt, kleine beurt & carcheck

U bent u van harte welkom bij All & Inn Autoservice Zoetermeer B.V. voor al het klein en groot onderhoud aan uw voertuig. Hieronder een overzicht van wat wij doen. Mocht u vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Grote beurt

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien
noodzakelijk vervangen.

Onze monteurs zijn door geavanceerde technische programma’s, apparatuur en opleidingen in staat
voor ieder merk en model auto op de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud
volgens het onderhoudsboekje uit te voeren. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van producten
die voldoen aan de fabriek specificaties.

Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan
uw auto, dan kunnen wij u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt altijd
een prijsopgave vooraf.

Kleine beurt

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Bij een kleine beurt worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en de olie- en het oliefilter worden ververst/vervangen.

Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, adviseren onze specialisten u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kunnen wij u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf.

Er is al een kleine beurt vanaf € 69,-

All & Inn CarCheck

Auto onderhoud is ons vakmanschap! De All & Inn CarCheck maakt het u extra gemakkelijk om uw auto grondig te laten nakijken op tien cruciale punten. De All & Inn CarCheck garandeert ‘Alwaysbemobile’ zonder onaangename verrassingen.
Bij de All & Inn CarCheck wordt uw auto gecontroleerd op de onderstaande punten:

  • Bandenprofiel
  • Schokdempers
  • Bandenspanning
  • Oliepeil
  • Koelvloeistof
  • Ruitenwisservloeistof
  • Remmen
  • Uitlaat
  • Accu
  • Lampen

TIP! Doe de All & Inn CarCheck voor aankoop van een nieuwe of tweedehands auto. Eventuele gebreken kunnen hierbij worden geconstateerd.